За нас

Кои сме ние?

| Be Water е официален представител на BWI, производител на филтърни системи за вода и въздух. Основана в Германия през 1988 г., компанията се налага на световния пазар и затвърждава качеството на своите продукти с редица международни сертификати и награди.  

КАКВО ЦЕЛИМ?

филтърни системи за вода и въздух без аналог на пазара
| Be Water System са единствените по рода си филтърни системи, без аналог на пазара, които пречистват водата на молекулярно ниво. Като официален представител на фирмата, ние заставаме зад нейните ценности и се стремим да предложим на хората алтернатива за по-добър начин на живот.  
‌Направете първата крачка към едно по-добро бъдеще – доверете се на Be Water! 

Кой стои зад Be Water?

|  Биляна Димова

Биляна Димова е родена и израснала в София, истински почитател на пътуванията и осъзнатия начин на живот. Тя има близо 20 години опит в банковата сфера, но решава да се развива в друга такава, която успява да я спечели със своите ценности и послание, което оставя след себе си.

|  Днес

Към днешна дата Биляна Димова е официален представител на BWI GmbH, като основава своя фирма в България с името Be Water. Немската марка предлага филтърни системи за вода и въздух без аналог на пазара, с международни признания – над 30 сертификата за качество и единствена за Европа фирма, която дава 30 години гаранция на продуктите си.

ЧЛЕН НА БФБЛ

BWI притежава над 30 международни сертификата за качество, а нашето представителство в България е горд член на БФБЛ – асоциация на български и международни компании, утвърдили се на пазара.

|  Be Water Bulgaria и опазването на околната среда

Be Water застава зад опазването на околната среда, като кара хората да се замислят за своето здраве и отпечатъка, който оставят след себе си, за по-доброто бъдеще на нашите деца. Филтърните системи създават чиста изворна, минерализирана и енергийно заредена вода, с мисъл за здравето на настоящите и бъдещи потребители.